Turridning

Att rida islandshäst är ett fantastiskt sätt att stressa av och komma ut i naturen. Kom ut själv och rid en timme med ledare, kanske tycker du så mycket om det att det blir en vana. Eller varför inte bjuda med kompisarna, mamma eller din partner? Vi på Kvarnbacka gård är unika på så sätt att vi har turer för så små grupper och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller en erfaren ryttare eftersom vi anpassar ridningen efter just dina behov.

 

 

 

RIDTURER

Vi erbjuder

1-timmesturer för 1-4 personer för 200 kr/person &

2-timmarsturer för 2-4 personer för 360 kr/person.

 

 

FÖR BARN

Låt barnen komma ut och rida och pyssla med hästarna. För 1-2 barn åt gången. Vi pysslar med hästarna och sen får de rida 30 minuter, själva eller bli ledda beroende på hur mycket de ridit förut. Ett tryggt och mysigt sätt för barn att närma sig hästar utan att behöva boka upp sig på ridskola för en termin åt gången. 100 kr/person.

 

 

 

För information och bokning kontakta Katarina på

Tel: 0733-692959

E-post: katarina@kvarnbackagard.seTextruta: All ridning sker på egen risk. Hjälmar (för vuxna) finns att låna, dock ej säkerhetsvästar. Vi rekommenderar att Du har skor/stövlar med klack och byxor utan tjocka sömmar på insidan av benen.